Figyelem!

Ez egy pre-release szoftver. Ha hibát találsz, itt jelezd: [email protected].

Rólam

Üdv itt! Az én nevem Dávid és '99-ben születtem, vagyis jelenleg 22.70 éves vagyok.

2012-2013 környékén kezdtem bele a szoftverfejlesztésbe Visual Basic 2010-ben. Az első projektem egy "Böngésző" volt, ami a Visual Basic-ben és a Visual C#-ban megtalálható WebBrowser elemen alapult, vagyis ez nem volt egy igazi Böngésző, csak egy WebBrowser elem és hozzá néhány gomb és egy szövegdoboz, de abban az időben egy nagy mérföldkő volt számomra és az osztálytársaim le voltak nyűgözve a programomtól.
Ezután az egész "böngészőmet" újraírtam C#-ban, viszont a korábbi WebBrowser elem helyett a Gecko böngészőmotort használtam, később ezt a motort cseréltem Chromium motorra. A böngészőm utolsó verziója 2014 első negyedévében került kiadásra és Chromium motort használt.

2014 augusztusa-szeptembere környékén elkezdtem játszani a Minecraft nevű játékkal. Ebben az időben kezdtem el a középiskolai tanulmányaimat.
2014 vége felé találkoztam a Forge-al, valamint a Minecraft moddolással. Eleinte csak modpackok összerakásával foglalkoztam, később pedig elkezdtem saját modokat fejleszteni, amik egyedi blokkokat és tárgyakat adtak a játékhoz, de ezen modok a mai napig nem elérhetőek, mert nem tartottam ezeket elég fejlettnek.
Abban az időben dolgoztam több Spigot/Bukkit pluginon is, melyek közül néhány (a mai napig) elérhető a SpigotMC.org oldalon.
Jelenleg egy modon dolgozok, ami egyedi főmenüt, dinamikus szerverlistát (melynek a tartalmát a saját fejlesztésű back-end-emről kér le minden frissítésnél), valamint egyéb dolgokat ad a játékhoz.

Emellett egy C#-ban írt, AvaloniaUI-on alapuló Minecraft Launcher fejlesztésén is dolgozok, melynek neve HunLux Launcher. Az elkészültét követően elérhető lesz a forráskódja GitHub-on.

2019-ben lett meg az érettségim, azaz 2.39 éve.

Az önéletrajzomat itt találod.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙